Eesti English Русский
 Uudised (1): News archive*
Sisestused puuduvad
Search*

Tööpõhimõtte tutvustus

AHCON Rehviliin  
AHCON Tyre Line
 


Standardversioon koosneb alljärgnevatest seadmetest (loetelu paremalt vasakule):
  1. rulllaud koos pneumoliftiga
  2. rehvide lahtisuruja
  3. automaatne rehvipumpaja
  4. velgede tsentreerimislift
  5. tagasein koos nelja ratta boxiga
  6. lisa tagasein koos suruõhu- ja elektriväljunditega

Suurem tööviljakus on saavutatav ühe, kahe või kolme töömehe ehk operaatori koostöö poolt.

AHCON tehase soovituslik töökorraldus kolme operaatori korral:
  • esimene operaator - sõidab autoga töökojas olevale liftile, tõstab masina ülesse, eemaldab auto alt  rattad ja veeretab need rulllaua liftile mis automaatselt tõstab rattad rulllauale (pildil). Rulllaua 3° kaldenurk aitab ratastel libiseda mööda rulllaua rullikuid teise operaatori ette.
 

  • teine operaator - surub rehvid veljelt lahti lahtisurumiseadme (pildil ülemine) abil ja montaažipingil eemaldab rehvid veljelt. Ratast ei pea seadmete vahel tõstma, piisab vaid tõmbamisest: rulllaualt →lahtisurujale, lahtisurujalt →montaažipingile. Rehvi eemaldamiseks ja uue rehvi paigaldamiseks kõik vajalikud tööriistad, montaažipasta ja ventillid on paigaldatud seadmetel olevatele alustele ja sahtlitesse, et hõlbustada tööd. Peale eelnimetatud operatsioone, libistatakse ratas rehvipamisseadesse (alumine pilt) kus toimub rehvi lõplik paigaldus veljele ja automaatne täitmine suruõhuga.
 

  • kolmas operaator - tõmbab täispumbatud ratta pumpamise seadest ja tsentreerimislifti abil seab ratta veljeava kohakuti tasakaalustuspingi võlliga. Toimub ratta tasakaalustamine tasakaalustuspingil. Peale balanseerimist tõstab operaator ratta tagaseinas olevasse oma kindlasse lahtrisse kust esimene operaator selle võtab ja paigaldab auto alla tagasi.
 

AHCON rehviliin
on kliendisõbralik, sest klient saab suhelda operaatoriga tööajal "näost näkku" ja ei pea ootama tänaval või ooteruumis, seda enam, et kliendi ooteaeg on nüüdsest märgatavalt lühenenud.

AHCON rehviliin teeb seadmete paigutuse töökojas lihtsaks ja optimaalseks mis omakorda tõstab kogu süsteemi tasuvust.

AHCON rehviliin tõstab operaatorite rahulolu, sest nad saavad rohkem pühenduda kvaliteetsele tööle mitte juhuslikele tööõnnetustele.
Elitec